Apparaten en accessoires
Kip- en aspergetaartjes
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 35min
8 porties
Ingrediënten
Zanddeeg
-
bloem en meer om te bestuiven150 g
-
boter koud, in blokjes (2 cm)80 g
-
water koud50 g
-
zout1 snuifje
Vulling
-
ui in stukken80 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (1 cm)350 g
-
water220 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
gedroogd laurierblad1
Saus
-
boter in blokjes25 g
-
bloem25 g
-
melk150 g
-
zout naar smaak½ tl
-
gemalen witte peper naar smaak¼ tl
-
witte asperges gekookd, in schijfjes (2 cm)80 g
-
verse peterseliebladeren grof gehakt, als afwerking1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14 g
Calorieën
1122 kJ /
267 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Tex-mexburger
4u. 25min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Zalmsoufflé
1u.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Bloemkool met kaas
55min